| YLEINEN - ALLMÄN

Binga Tupamäki Kauniaisista valittu Kokoomusnuorten puheenjohtajaksi

Binga Tupamäki, 25, Kauniaisista on valittu Kokoomusnuorten uudeksi puheenjohtajaksi kaksivuotiskaudelle 2024–2025. Tupamäki valittiin tehtävään liittokokouksessa Tampereella lauantaina 4. marraskuuta.

Tupamäki, joka on oikeustieteen maisteri, on toiminut Kauniaisten kaupunginvaltuutettuna vuodesta 2017 ja on tällä hetkellä jäsenenä kaupungin yhdyskuntavaliokunnassa sekä varajäsenenä hyvinvointivaliokunnassa. Tupamäki on myös ollut ehdolla eduskuntavaaleissa vuosina 2019 ja 2023.

Binga Tupamäki aloittaa tehtävänsä Kokoomusnuorten puheenjohtajana 1.1.2024, samalla kun istuva puheenjohtaja, tamperelainen Ida Leino, väistyy tehtävästään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *