| YLEINEN - ALLMÄN

Kauppakeskus Granin pysäköinti on uudistunut

Pysäköinti kauppakeskus Granin parkkikannella on muuttunut. Parkkikannen uusi kameratunnisteinen pysäköinti mahdollistaa mutkattoman pysäköinnin ilman parkkikiekkoa tai -sakkoja, kauppakeskus ilmoittaa. Pysäköinti uudistui 28.2. alkaen.

Asioidessasi Granissa alle kaksi tuntia, voit vain ajaa sisään ja ulos. Mikäli pysäköit yli kaksi tuntia, voit maksaa pysäköinnin maksuautomaatilla, Taskuparkki-mobiilisovelluksella tai 48 h sisällä poistumisessa osoitteessa aimopark.fi/easy.

Kahden tunnin jälkeen pysäköinnin hinta on 2€/tunti ja yöpysäköinti klo 21-08 on 3€/kerta.

– Grani on arjen nopeahkon asioinnin keskus ja asiakkaan viipyessä keskuksessa alle kaksi tuntia, voi hän jatkossa ajaa sisään ja ulos parkkikannelle ilman toimenpiteitä, vaivattomasti, kauppakeskuksen päällikkö Jenna Vehka-aho kertoo Kaunis Granille.

Katutasolla parkkipaikat ovat kaupungin vastuulla ja näihin ei ole tullut muutoksia.

Yksi syy muutokseen on, että nyt ei enää jaeta parkkisakkoja.

– Parkkisakot ovat siis historiaa, kahden tunnin ylittävään pysäköintiin löytyy useampi maksamisen vaihtoehto, Jenna Vehka-aho toteaa ja huomauttaa, että ennen piti kiekkoajan loputtua autoa siirtää tai poistua, mutta nyt asiakas saa asioida keskuksessa rauhassa tarvitsemansa ajan ja hoitaa maksun poistuessaan.

Katutasolla parkkipaikat ovat hänen mukaansa kaupungin vastuulla ja näihin ei ole tullut muutoksia.

Lue lisää 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *