| YLEINEN - ALLMÄN

Kuuletko äitini mua? Grex Musicus laulaa äideistä

Helsinkiläinen huippukuoro Grex Musicus pitää kaksi konserttia sunnuntaina 5.5. Kauniaisissa. Kuuletko äitini mua -konserttien teemana on äidit.

– Äiti on jotain, mikä on meille kaikille yhteistä. Meillä jokaisella on tai on ollut äiti. Kuka tahansa voi pysähtyä hetkeksi tämän meitä jokaista koskettavan aiheen äärelle. Antaa musiikin ja tekstien viedä juuri sinne, minne sen täytyy: muistojen ja erilaisten tunteiden luokse, kuoronjohtaja Kirsi Tunkkari sanoo.

Grex tunnetaan kuorona, joka kertoo musiikilla tarinaa ja välittää tunnetta, joka ei jää vain laulajien ja johtajan välille. 

Grex Musicus on vuonna 1991 perustettu helsinkiläinen sekakuoro. Musiikin maisteri ja musiikkipedagogi Kirsi Tunkkari aloitti Grexin taiteellisena johtajana tammikuussa 2023. Onnistunut yhteistyö huomioitiin jo kesäkuussa 2023, kun Grex sai Tampereen Sävelen kuorokatsemuksessa kolme kultaleimaa ja Kirsi palkittiin johtajapalkinnolla.

Grex Musicus: Kuuletko äitini mua? Su 5.5.2024 klo 14 ja klo 17. Uusi Paviljonki, Kauniainen. Liput 25 / 15 €. Konsertit järjestetään yhteistyössä Kauniaisten kaupungin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *