| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Företagare satsar på Grani

I juni flyttade välbekanta Merja Valtonens Lara’s Secret till Tunnelvägen.

I juni flyttade välbekanta Merja Valtonens Lara’s Secret till Tunnelvägen och utökade där sortimentet underkläder, negligéer, baddräkter och sockor både för herrar och damer ytterligare. Hon lockade med sig en gamla affärsbekant, Maritta Pönniä, som importerar damklä- der av kvalitet från Frankrike (stretchjeansen är de enda plaggen som kommer från Tyskland.). Pönniäs affär heter Mardi Fashion.

Mardi Fashion säljer tunikor, klänningar, skjortor, byxor och stickat samt scarfar, smycken och växkor. Produkterna är individuella och i regel finns det bara en storlek av varje plagg så att man inte ska stöta på ett likadant plagg på grannen eller väninnan på festen.

Pönniä är nöjd med prisnivån som hon säger hålls skälig i och med att partihandeln inte är involverad. Valtonen säger att Graniföretagarna hoppas locka till sig den egna byns folk med kvalitet och bra service. Allt hon säljer noterar hon på små kort så det är lätt även att köpa rätt gåva åt andra. Hon kollar noga hur bh:n ska sitta så att ryggen mår bra och bysten ser så bra ut som möjligt och får rätt stöd.

– Vi vill att kvinnor av alla åldrar fördomsfritt ska sticka sig in och bekanta sig med våra produkter. Vi har härliga saker även i stora storlekar. Höstens färger lockar redan i urvalet – förutom de alltid aktuella svarta och gråa nyanserna, finns även ljungoch lilafärger, elektrisk blå och gammelrosa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *