| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Laatua ja palvelua uusissa tiloissa

Kesäkuussa kaksi yritystä, Lara’s Secret ja Mardi Fashion, muutti saman katon alle Tunnelitielle. Muutosta hyötyvät niin asiakkaat kuin yrittäjätkin. Uuden tilan avajaisia vietetään torstaina 27.8.

Koska meillä on tässä kaksi yritystä, niin valikoima on laajempi kuin kummallakaan yksinään, toteaa Lara´s Secretin Merja Valtonen. Lara’s Secret jatkaa samoilla tuotteilla kuin ennenkin eli naisten alus- ja uima- ja yö- asuilla ja sukilla sekä miesten yö- ja alusasuilla.

Mardi Fashion myy naisten vaatteita kuten tunikoita, mekkoja, puseroita, housuja ja neuleita sekä huiveja, koruja ja laukkuja. Kaikki vaatteet tulevat tällä hetkellä Pariisista. Ainut poikkeus ovat strech-farkut jotka tuodaan Saksasta.

Mardi Fashionin tuotteet ovat yksilöllisiä, ja pääsääntöisesti kutakin kokoa on vain yksi, eli ei tule ihan kaikilla samaa vastaan. Yrittäjä Maritta Pönniä tuo ne itse maahan. Kun tukkuporras jää pois, pystyy hinnan pitä- mään kohtuullisena.

Valikoimaa kaikenkokoisille naisille

Meillä saa henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua sekä alusasu- että vaatepuolella. Tuotteet ovat laadukkaita ja suunnattu laatua ja palvelua arvostaville naisille, toteaa Merja Valtonen.

– Toivomme että naiset tulisivat ennakkoluulottomasti tutustumaan meihin ja tuotteisiin. Meiltä löytyy laaja kokovalikoima kaikenkokoisille ihanille naisille. Ja jos ei vielä tiedä oikeaa liivikokoaan, se kannattaa tulla selvittämään. Liiviasiakkaalle tehdään oma kortti, mihin laitetaan koot, merkit ja mallit ylös, näin ollen liivin sovitus on seuraavalla kerralla helpompaa. Liikkeissä hehkuvat jo syksyn muotivärit, jotka ovat mustan lisäksi harmaan, kanervan ja liilan eri sävyt.

Syksyn muodissa myös sähkönsininen on edustettuna, samoin kuin hempeä vanha roosa yhdistettynä mustaan. – Tämä sävy korvaa osittain tutun nuden, ja on jopa jonkin verran kauniimpi. Arkenakin saa olla kaunis!

Yrittäjille helpompi arki

– Idea hautui viime syksystä kevääseen, ja kun Lara’s Secretin muutto tuli putkiremontin takia ajankohtaiseksi, päätimme toimia, sanoo Merja Valtonen. – Olemme entisiä kollegoita alusasujen maailmasta muutaman vuoden takaa. Yhteinen tila mahdollistaa nyt kulujen ja työvuorojen jakamisen. Maritta osaa myydä myös liivejä ja minä vaatteita, joten voimme tuurata toisiamme ja pitää esimerkiksi lomaa ilman että täytyy palkata ketään ulkopuolista. Jaksaminen on turvattu kun on kollega kenen kanssa jakaa yrittäjän arki, sanoo Merja Valtonen.

Valoisat tilat ihastuttavat Uusi liiketila Tunnelitiellä valikoitui isojen näyteikkunoiden ja sen myötä valoisuuden takia ja siksi, että liikenne on myymälän edustalla vilkasta, kertovat yrittäjät. – Kylmä heinäkuu on kuitenkin rokottanut myyntiä verrattuna viime kesään, mutta samassa tilanteessa on moni muukin kauppias. Toivotaan että syksy toisi lisää vipinää kaupankäyntiin. Tosin on tullut uusiakin asiakkaita jotka ovat löytäneet uuden myymälän. He, niin kuin vanhatkin asiakkaat, ovat olleet oikein ihastuneita uusiin valoisiin tiloihin.

– Myymälän tiloissa voi järjestää naisten iltoja ja pieniä tapahtumia kuten polttareita tai ystävä- ja työporukoiden yksityistilaisuuksia aukioloaikojen ulkopuolella. Järjestämme tilaisuuksiin pientä purtavaa ja juomaa asiakkaan toiveiden mukaan. Molempiin liikkeisiin voi myös ostaa lahjakortteja.

 

Tyhjät liiketilat kummastuttavat

Merja Valtonen ja Maritta Pönniä sanovat ihmettelevänsä Kauniaisten lukuisia tyhjiä liiketiloja. Ja sitä, että hintataso vuokrissa on Helsingin tasolla, vaikka ihmisvirta ei kuitenkaan ole samaa luokkaa. – Miksi Tiimarin ja Danske Bankin tilat ovat edelleen tyhjinä, miksei niitä vaikka pilkota pienempiin osiin? Kauppakeskuksessa on myös tyhjää, sillä vuokrataso pitää pienyrittäjät poissa. Mikä on kaupungin näkemys Kauniaisten keskustan tulevaisuudesta? Millaiseksi se halutaan, ja mitä halutaan viestittää yrittäjille sekä asukkaille? Eikö olisi kaikkien edun mukaista tehdä keskustasta viihtyisä ja tarjota asukkaille palveluita, joita he voisivat käyttää?

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *