| KAUPUNKI - STADEN

Det bästa med jobbet är barnen

Jag fungerar för femte året i rad som privat familjedagvårdare i Grankulla och jag trivs verkligen bra med jobbet.

Familjedagvårdarens jobb är självständigt och givande. Det är en fantastisk möjlighet att fortsätta sköta sina egna barn hemma efter vårdledigheten eller att vara hemma när de egna barnen börjar skolan. Jag får också vara ute i dagsljus varje dag, vilket så här under den mörka årstiden är viktigt för mig.

Det bästa med jobbet är ändå barnen. Deras glädje och lycka smittar. Jag känner mig privilegierad när jag på nära håll får följa med och stöda så många små människors uppväxt och utveckling. Familjedagvårdarens arbete skattas kanske inte så högt, men jag vet att jag gör ett värdefullt och viktigt jobb.

Jag kan erbjuda barnen en stressfri, hemlik dagvård, en trygg vuxen och en liten bekant barngrupp att öva sina sociala färdigheter med. I en liten grupp blir varje barn hört och sett och accepteras som sig själv. Därifrån är det lätt att ta sats mot framtiden.

Med vänlig hälsning,
Liisa Toivanen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *