| URHEILU - IDROTT

Go Grani Tennis!

Kauden 2015-2016 Norpe Tennisliigan pelit alkoivat taas syyskuun lopulla.

Naisten noustua viime vuoden päätteeksi liigaan on Grani Tenniksellä tälle vuodelle tarjota sekä naisten että miesten joukkue korkeimmalle kansalliselle tasolle. Naisten kausi koostuu seitsemästä runkosarjan ottelusta ja miesten yhdeksästä ottelusta. Sen jälkeen on toivottavasti molemmille joukkueille jatko-otteluita mitalinkiilto silmissä. Etenkin kotiottelut ovat olleet erinomaisia tapahtumia seuramme yhteishengen näyteikkunana. Tänä vuonna saammekin nauttia kansallisen tason huipputennistä tuplamäärän aiempiin vuosiin verrattuna. Toivottavasti kaikki innokkaat tennisihmiset ja GT:n kannattajat löytävät tiensä hallille kannustamaan kotijoukkuetta huippusuorituksiin mahdollisimman sankoin joukoin.

Ilmoitus


Ilmoitus

Molempien joukkueiden kausi alkoi siis syyskuun viimeisenä viikonloppuna. Naiset tekivät debyytin liigassa ja miehet lähtivät puolustamaan mestaruutta. Naiset aloittivat kauden kotiottelulla Smash-Kotkaa vastaan ja ottivat tiukan 2-1 voiton nelinpelin ratkaisun venyessä aina match tiebreakiin saakka. Seuraavana päivänä Nanette Nylund ja Laura Pennanen kruunasivat hienon viikonlopun 3-0 vierasvoitolla Smashistä.

Nousijajoukkueen kausi alkoi siis varsin hyvin ja puhtaalla pelillä. Kauden alun ensisijainen tavoite sarjapaikan säilyttämisestä voitaneen päivittää mitalipeleihin pääsyksi. Miehet aloittivat kauden vieraspelillä Kotkassa. Smash-Kotka oli ykköspelaajana toimineen Ivan Nedelkon johdolla vaikea vastustaja. Tuomisina kotiin Graniin olikin tiukka tasapeli.

Ykkösten pelissä Verneri Tuomi hävisi tiukasti Nedelkolle. Panu Virtanen ja Jaan Brunken ottivat voitot omissa kaksinpeleissään, mutta nelinpelissä tuli tiukka tappio. Näin ollen pisteet tasattiin siis 2-2. Sunnuntaisessa kotiottelussa GT sai vastaan TCT:n Espoosta. Vaikka kakkosten ottelussa tuli Panulle tiukka tappio, pystyi GT nappaamaan kauden avausvoiton lukemin 3-1. Tästä on miestenkin hyvä jatkaa kautta eteenpäin tavoitteena mestaruuden uusiminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *