| URHEILU - IDROTT

HC West siktar på medalj

Handbollens FM-liga har kört igång och det förnyade HC West spelar som vanligt sina hemmamatcher i Grankulla bollhall.

Det har hänt mycket i HC West sedan den sista bronsmatchen i våras och nya vindar blåser nere i Grottan. Efter sju år bestämde HC West lotsen Mikael Källman sig för att ta sig an nya utmaningar i form av Vandalaget Atlas som storsatsar och siktar på medalj.

Ilmoitus


Ilmoitus

HC West i sin tur har fått tillbaka sin förlorade son Richard Sundberg från tyska första division och värvat unga lovande spelare samt en riktig bolltrollare från andra sidan Östersjön. Mikko Koskue, vars CV inte ryms med i denna artikel, agerar som HC Wests huvudtränare i år och ser framemot den inkommande säsongen. Han lovar att HC West kommer att strida om medaljer i vår igen och att det kommer att bjudas på handbollsgodis nere i Grottan där de lite mera rutinerade spelarna ska leda laget i from av Sundberg, Anders Genberg, Miro Koljonen, Stefan Thilman, Sam Kihlstedt, Sami Silfver och Sten Toomla blandat med de unga lokala löftena Wilhelm Hammarberg, Jonathan Berg och Peik Sjöblom som tagit steget in i HC Wests representationslag i år på allvar från moderföreningen Grankulla IFK.

Från HC Wests vägnar välkomnar vi er mera än hjärtligt ned till Grottan för att titta på topphandboll och för att skapa en god stämning för publik och spelare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *