| URHEILU - IDROTT

HC West tähtää mitaliin

Käsipallon SM-liiga on lähtenyt käyntiin ja uudistunut HC West pelaa kotiottelunsa Kauniaisten palloiluhallissa kuten ennenkin.

HC Westissä on tapahtunut paljon sitten kevään viimeisen pronssiottelun ja uudet tuulet puhaltavat alhaalla Luolassa. HC Westin luotsi Mikael Källman päätti seitsemän vuoden jälkeen hakeutua uusiin haasteisiin ja siirtyi vantaalaisjoukkue Atlakseen, joka satsaa suuresti ja tähtää mitaliin. HC West puolestaan on saanut takaisin menetetyn poikansa Richard Sundbergin saksalaisesta ykkösdivisioonasta ja värvännyt uusia lupaavia pelaajia sekä varsinaisen pallotaikurin Itämeren toiselta puolelta.

Ilmoitus


Ilmoitus

Mikko Koskue, jonka CV ei mahdu tähän juttuun, toimii HC Westin päävalmentajana tänä vuonna ja odottaa innolla alkavaa kautta. Hän lupaa että HC West tulee taas keväällä taistelemaan mitaleista ja että alhaalla Luolassa on tarjolla käsipalloherkkua, kun joukkueessa pelaavat jo kokeneemmat Sundberg, Anders Genberg, Miro Koljonen, Stefan Thilman, Sam Kihlstedt, Sami Silfver ja Sten Toomla yhdessä nuorten paikallisten lupausten Wilhelm Hammarbergin, Jonathan Bergin ja Peik Sjöblomin kanssa. Sjöblom on siirtynyt tänä vuonna emoyhdistys Grankulla IFK:sta ja aloittanut tosissaan HC Westin edustusjoukkueessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *