| KAUPUNKI - STADEN

Hienoja luontoelämyksiä Gallträskillä

Katso, mitä kaikkea voi kokea kierroksella Galin ympäri!

KUVA2_CYGNUS_PARKA_JaaSSa_KIINNI KUVA3_CYGNUS_PELASTUSOPERAATIO KUVA5_CYGNUS_LENTaa

Tiistai 24. marraskuuta, uhkaavan näköisiä pilviä Gallträskin idyllin yllä. Onkohan nuori Cygnus-joutsen pärjännyt kun jää on kietonut Galin kylmään otteeseensa? Cygnus parka, hän näyttää jäätyneen kiinni jäähän. Mutta ei hätää, pelastuspartio on matkalla, VPK ja kaupungin ripeät pojat laittavat alumiiniveneen vesille. Seuraavassa vaiheessa joutsen viedään varmaan Korkeasaareen. Mutta kun vene on vesillä, nousee Cygnus elegantisti ylös jäistä! Cygnus osaa lentää!

Pari kunniakierrosta järven ympäri ja sitten hän lentää eteenpäin, kenties Lippajärvelle. Näyttää siltä että Cygnus on menettänyt kontaktin joutsenperheeseensä ja voi sen vuoksi joutua vielä vaikeuksiin, koska muut joutsenperheet eivät ole hyväksyneet häntä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *