| - AKTUELLT

KG är Årets Företagare 2015

Grankulla Företagare har valt Grankulla lokaltidning Ab till Årets Företagare 2015. I mitt tycke är lokaltidningens syfte långt att betjäna invånarna. Läsarna är för mig kunder som förtjänar att få så god service som möjligt.

 

Växelverkan med läsarna är väsentlig och brevlådespalten hör till tidningens viktigaste; viktiga är även de texter, där vi å läsarnas vägnar ställer de där ”dumma frågorna” av makthavarna eller andra som sitter på viktig information.

Vi är en tvåspråkig tidning. Jag tycker att det är något av en konst att klara av att skriva korrekt och klanderfritt på två språk. Eller egentligen är språken tre – bildspråket är ofta till och med viktigare än den skrivna texten. Vi tackar för äran och ber att få återkomma till utnämningen med ett uppslag reflektioner om tidningen i januari. Med önskan om en

God jul och ett Gott Nytt År!

NINA WINQUIST
Chefredaktör
kaunisgrani@kauniainen.fi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *