| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Kaunis Grani on Vuoden Yrittäjä 2015

Kauniaisten Yrittäjien valinta Vuoden Yrittäjäksi 2015 on Kauniaisten Paikallislehti Oy. Lehdenteko on mielestäni palveluammatti. Suhtaudun lukijoihin asiakkaina, joita pitää palvella mahdollisimman hyvin.

 

Vuorovaikutus lukijoiden kanssa on tärkeää, ja kirjelaatikko-palsta lehden tärkeimpiä. Mutta tärkeitä ovat ihan myös jutut, jotka syntyvät siten, että asetumme höhlän asemaan ja kysymme häpeilemättä ne niin sanotut ”tyhmät ja yksinkertaiset kysymykset” tahoilta, joilla on tietoa. Olemme kaksikielinen lehti. Pidän taidelajina, että jokaisessa lehdessä kirjoitamme sujuvasti kahdella kielellä. Tai oikeastaan kolmella – kuvakieli on usein jopa tärkeämpää kuin kirjoitettu teksti. Kiitämme kunniasta ja palaamme asiaan aukeaman mittaisella pohdinnalla tammikuun lehdessä.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
Päätoimittaja
kaunisgrani@kauniainen.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *