| KAUPUNKI - STADEN

Yrittäjät uusissa tiloissa

Keskustasta kuuluu hyviä uutisia. Johan Hallbäck järjestää Pannacotan sesonkituotteita uusissa tiloissa Promenadilla. Myös Lähellä Deli on muuttanut. Ja kaupunki on saanut uuden eläinlääkärin, tai oikeastaan kaksi.


Ilmoitus
KG12-yrittajat-tassuasemaEläinklinikka Tassuasema on uuden yksityisen eläinlääkärivastaanoton hauska nimi. Klinikka sijaitsee aivan aseman kupeessa. – Haluamme palvella lemmikinomistajia, jotka arvostavat yksilöllisiä ja joustavia eläinlääkäripalveluja, kokemusta sekä uudenaikaista ja tilavaa vastaanottoa, kertoo Eeva Teräväinen. Tassuasemalle voi tuoda kissoja, koiria, kaneja, marsuja ja muita jyrsijöitä, frettejä sekä kääpiösiilejä. Kaikkia hoidetaan ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. – Tassuasemalla saa jokainen potilas ja asiakas avun. Mikäli potilaan tila vaatii erikoisosaamista tai -laitteistoa, huolehdimme siitä, että potilas pääsee tarvitsemaansa jatkohoitoon, sanoo Inka Falck. Teräväinen ja Falck ovat molemmat eläinlääketieteen lisensiaatteja eli suomeksi siis eläinlääkäreitä. Heidän lisäkseen eläimiä hoitaa kaksi koulutettua klinikkaeläinhoitajaa: Taru Nousiainen ja Alexandra Nyman, joka puhuu myös ruotsia.

 

KG12-yrittajat-lahelladeliLähellä Deli

– Meillä kävi tilat pieniksi. Asiakkaat eivät mahtuneet sisään ja haluamme myös tehdä enemmän cateringpalvelua, huikkaa Pia Laakio tarjoilun lomassa Lähellä Delin uusissa tiloissa. Päivi Leevelahti ei ehdi juttelemaan, 40 asiakkaan tupa täyttyy jo heti ensimmäisenä aamuna ja kiirettä piisaa.
– Tässä vapautui sopiva tila ja oli upeaa, miten tämän vanhan kauppakeskuksen omistaja suhtautui pyyntöihimme. Asenne oli kohdillaan ja saatiin pilkottua vanha Aktian tila Pannacotan, Instrumentariumin ja meidän välillä. Ja vielä on yksi tyhjä tila! sanoo Pia Laakio.

 

Pannacotta

– Olimme kauan pohtineet muuttoa ja kun S-Market nyt laajentaa, niin meidät potkittiin vanhoista tiloistamme pihalle. Oli siis pieni pakko toimia! nauraa Pannacotan Mille Hallbäck. Hänen miehensä Johan Hallbäck on täydessä vauhdissa järjestelemässä uusia tiloja Promenadilla avauskuntoon. – Tämä on samanaikaisesti kiehtovaa, upeata ja pelottavaa. Täällä on tuplasti enemmän tilaa verrattuna vanhaan liikkeeseen. Se tarkoittaa tietenkin myös tuplasti enemmän vuokraa. Hallbäckien paikanvalintaan vaikuttivat myös keskustasuunnitelmat. Jos ne toteutuvat, Promenadista tulee jonkun vuoden päästä katettu tila ja varmasti Kauniaisten parhaimpia liikepaikkoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *