| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Byggs två nya bostadshus

På området mellan Villa Breda och järnvägen byggs två nya bostadshus, Villa Roosa och Villa Viola.

Villa Roosa är ett privat boende som fokuserar på gemenskap och aktivitet. Bolaget består av fritt finansierade ägarbostäder med 1-3 rum och kök och inglasade balkonger. Huset är avsett för pigga seniorer som klarar sig själva, det är inte ett servicehus. I Villa Roosas källare finns gemensamma utrymmen som ett klubbrum och på gården finns konditionsredskap.

Villa Viola är ett privat hyresboende som staden kan anvisa hyresgäster till. Stadens kriterier för att välja ut hyresgäster till Villa Viola är under beredning. Under våren informerar staden närmare om hur hyresgästerna väljs och om tidtabellen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *