| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Uusia kerrostaloja kaupunkiin

Villa Bredan ja rautatien väliselle alueelle rakennetaan kaksi uutta asuntotaloa, Villa Roosa ja Villa Viola.

Villa Roosa on yksityinen asuintalo, joka panostaa yhteisöllisyyteen ja aktiivisuuteen. Yhtiö koostuu vapaarahoitteisista omistusasunnoista, joissa on 1-3 huonetta ja keittiö sekä lasitettu parveke. Talo on tarkoitettu virkeille eläkeläisille jotka pärjäävät ilman apua, kyseessä ei ole palvelutalo. Villa Roosan kellarissa on yhteisiä tiloja kuten kerhohuone ja pihalla on kuntoiluvälineitä.

Villa Viola on yksityinen vuokratalo, johon kaupunki voi osoittaa vuokralaisia. Kriteerit, joilla kaupunki valitsee asukkaita Villa Violaan, ovat valmisteilla. Kaupunki tiedottaa keväällä tarkemmin sekä vuokralaisten valinnasta että aikataulusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *