| KAUPUNKI - STADEN

God service är en självklarhet

Handelsbanken Grankulla erbjuder heltäckande banktjänster för företag. Banken är internationell men samtidigt lokal och ligger därför i topp i kundnöjdhetsmätningar från år till år. Alla beslut fattas på kontoret vilket betyder snabba besked för kunden.

Bild: Hanne-Mari Keinonen, Nina Lukka, Janna Willman-Raski, Lasse Isomeri, Alexandra Malm. 


Ilmoitus
På kontoret arbetar ett team på fem personer. Som stöd finns huvudkontorets breda expertnätverk samt hela forsknings- och analysteam. Banken sköter kundernas ärenden i samarbete med bland annat kontoren i Shanghai och New York. Verksamheten grundar sig alltid på personlig service och individuella lösningar. Handelsbanken betjänar kunder både på svenska och på finska.

– Efter två år i Grankulla trivs vi utmärkt. Vår kundkrets växer hela tiden och kontorets centrala läge gör det enkelt att ha tätt kontakt även med våra kunder i Esbo, berättar kontorschef Nina Lukka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *