| KAUPUNKI - STADEN

Heltäckande service under samma tak

Bostadsmarknaden i Grankulla har hittills år 2016 fortsatt att utvecklas som förra året. Räntorna på bostadslån år låga och förväntas vara det ännu en längre tid framöver. På Aktia fastighetsförmedling utgår man ifrån att utvecklingen på bostadsmarknaden fortsätter utan större förändringar från år 2015.


Ilmoitus
– Efterfrågan är stadig och nya hem kommer till salu i en jämn ström. Intresset för att bo i Grankulla är starkt och både inflyttning och flyttning inom staden är positiv, säger Jockum Andersin som är områdesdirektör för Storhelsingfors.

På Aktias Grankullakontor jobbar numera både försäljningsrepresentant Christel van Assendelft-Nyberg och Jockum Andersin, som båda ger försäljningsservice i bostads- och fastighetsärenden. Aktia satsar på heltäckande service med fastighetsförmedling, bank och försäkringsservice under samma tak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *