| KAUPUNKI - STADEN

Kaikki palvelut saman katon alla

Asuntomarkkinat Kauniaisissa ovat kuluvan vuoden aikana jatkuneet samaan tahtiin kuin viime vuonnakin. Asuntolainojen korot ovat matalia, ja sellaisina niiden odotetaan pysyvän vielä pidemmän aikaa. Aktian Kiinteistönvälityksessä uskotaan, että kehitys asuntomarkkinoilla jatkuu ilman suurempia muutoksia.

KUVA: Vasemmalta / från vänster: Jockum Andersin, Christel van Assendelft-Nyberg, Max Björklund.


Ilmoitus
– Kysyntä on vakaata ja uusia asuntoja tulee myyntiin tasaisena virtana. Asuminen Kauniaisissa kiinnostaa kovasti ja ihmisiä muuttaa sekä kaupunkiin että kaupungin sisällä, sanoo Jockum Andersin, joka on Suur-Helsingin aluejohtaja.

Aktian Kauniaisten Kiinteistönvälityksessä työskentelee nykyään Jockum Andersin lisäksi myyntineuvottelija Christel van Assendelft-Nyberg. Molemmat tarjoavat myyntipalveluita kaikissa asunto- ja kiinteistöasioissa. Aktia panostaa kaikenkattavaan palveluun, jossa niin kiinteistönvälitys, pankki- kuin vakuutuspalvelut toimivat saman katon alla.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *