| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Nuoret miettivät tulevaisuutta

Gymnasiet Grankulla samskolanin oppilaat osallistuivat ainekirjoituskilpailuun, jonka järjesti Odd Fellows -järjestön Kauniaisten loosi yhteistyössä YK:n kanssa. a.

Kilpailulla on takanaan jo vuosikymmenten perinne ja sen tavoitteena on tehdä tunnetuksi näitä järjestöjä ja niiden työtä. Kilpailun voitti Malin Hasselblatt, ja palkinnoksi hän pääsee matkalle Yhdysvaltoihin 10–12 muun suomalaisen paikallisen kilpailun voittajan kanssa. Kirjoituskilpailu aiheet koskivat mm. rauhaa, kulttuurieroja, koulukiusaamista, yhteistä vastuuta sekä YK:t

Kuvassa, vasemmalta: Kim Grundström, Anni Lindberg (jaettu toinen sija), Lucas Hasselblatt (jaettu toinen sija), Malin Hasselblatt (voittaja) ja Hans Johansson. Palkintojen jako tapahtui samana päivänä vanhojentanssien kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *