| URHEILU - IDROTT

Grani Tennikselle hopeaa Norpe Tennisliigassa

Miesten Norpe Tennisliiga huipentui finaaliin, joka pelattiin toistamiseen FREEDOM FUND arenalla 19.3.2016 ja myös finaalivastustaja tuli viime vuoden tapaan Tampereelta.

Ykkösmiesten kamppailussa nähtiin erittäin tasainen ja jännittävä ottelu. GT:n virolaisvahvistus Anton Pavlov kohtasi entisen ammattilaispelaajan Micke Kontisen. Kahden tiebreikin jälkeen mentiin ratkaisevaan kolmanteen erään, jossa Pavlov oli parempi luvuin 10-6. Toisessa kaksinpelissä Patrik Niklas-Salminen joutui todelliseen testiin kohdatessaan tamperelaisen tuoreen kaksinpelin Suomen mestarin Lauri Kiisken. Kiiski venyi ottelussa kolmen erän voittoon.

Patrik Niklas-Salminen
Patrik Niklas-Salminen

IlmoitusKaksinpelien jälkeen TaTS johti 2-1 ja yhdessä Tero Vilenin kanssa Kiiski sinetöi nelinpelissä mestaruuden TaTSille ja näin Veli Paloheimo -kiertopalkinto ja kultamitalit matkasivat tänä vuonna Tampereelle.

Verneri Tuomi
Verneri Tuomi

Hopeajoukkueessa pelasivat kauden aikana myös Jaan Brunken, Verneri Tuomi ja Caius Blomqvist ja Panu Virtanen.

GT:n naiset Nanette Nylund, Laura Pennanen ja Eliisa Lindfors pelasivat ensimmäistä kauttaan Tennisliigassa ja saavuttivat hienon viidennen sijan.

Grani Tennis kiittää katsojia ja kannustajia hienosta kaudesta ja muistuttaa samalla, että tennisliigaa ja siten ”Suomen parasta tennistä” pelataan jälleen ensi syksynä FREEDOM FUND arenalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *