| KAUPUNKI - STADEN

Herkkupuoti juhli avajaisia 7.4.

Remontin myötä Varuboden-Oslan S-market Grani, entinen S-market Kauniainen Etelä kasvoi 400 neliöllä ja sai uuden ilmeen ja uusia tuotteita.

Myymälästä tuli samalla astetta ylellisempi herkkukauppa.

– Laajennetun tuotevalikoiman lisäksi myymälässä järjestetään viikottain ruokatapahtumia, kertoo yksikönpäällikkö Kim Forsman.

 Seiniä on purettu, koko kalusto uusittu, laatoitettu ja touhuttu kovalla tahdilla reilu kolme kuukautta.

Forsman kertoo, että tuotevalikoima laajenee tuhannella tuotteella. Esimerkiksi erikoishilloja ja marmeladeja, italialaisia erikoispastoja ja -pestoja sekä juomapuolelle eri miksereitä on asiakkaiden pyynnöstä lisätty valikoimaan, kertoo Forsman.

IlmoitusHedelmä- ja vihannesostastoa komistaa niin sanottu banaanipuu, eli banaanipuun vaikutelman luova teline banaaneille. Poimi parhaat suoraan puusta.
Hedelmä- ja vihannesostastoa komistaa niin sanottu banaanipuu, eli banaanipuun vaikutelman luova teline banaaneille. Poimi parhaat suoraan puusta.

Perinteisen asiakaspalvelun lisäksi uudistettu palvelutori tarjoaa inspiroivia kokkaustapahtumia koekeittiössä, vierailevia asiantuntijoita neuvomaan asiakkaita ruuanlaitossa sekä palvelutorin oman huippukokin valmistamia herkkuja.

  • Joka perjantai palvelutorilla tullaan näkemään ruuanlaittoon liittyvää ohjelmaa tasatunnein klo 14, klo 16 ja klo 18.
  • Maanantaina liikkeen sisällä ja liikkeen Facebook-sivuilla tiedotetaan kyseisen viikon perjantain teemasta.
  • Luvassa on esimerkiksi kalapäivä jolloin paikalle kutsutaan kalamestareita jotka demonstroivat miten kalaa käsitellään ja vastaavat asiakkaiden kysymyksiin.
  • Palvelutorilta saa myös Gårdskulla Gårdin huippulaadukasta Angus-pihviä, joka on ostettu suoraan tilalta ilman välikäsiä.
  • S-market Granissa on myös oma Fazerin leipomo joka tarjoaa Granin asukkaille vastaleivottuja herkkuja ja leipiä.
  • Aukioloajat ovat ma-pe 7−22, la 8−21 sekä su 10−21.
  • Facebooksivuilla, ja tietysti myös itse myymälässä, tiedotetaan tapahtumista, poikkeavista aukioloajoista ja ajankohtaisista asioista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *