| KAUPUNKI - STADEN

Granis nya S-market öppnade 7.4

Genom renoveringen har Varuboden-Oslas S-market Grani, tidigare S-market Grankulla Södra, vuxit med 400 kvadratmeter och fått ett nytt utseende och nya produkter.

Butiken blev på samma gång snäppet lyxigare med fler delikatesser.
–I tillägg till det bredare produktutbudet kommer det att ordnas matevenemang i affären varje vecka, berättar enhetschef Kim Forsman.

Frukt- och grönsaksavdelningen pryds av ett så kallat bananträd, det vill säga en ställning för bananerna som skapar illusionen av ett träd. Plocka de bästa bananerna direkt från trädet.
Frukt- och grönsaksavdelningen pryds av ett så kallat bananträd, det vill säga en ställning för bananerna som skapar illusionen av ett träd. Plocka de bästa bananerna direkt från trädet.

-Väggar har rivits, inventarier har förnyats och det har kaklats och fixats under dryga tre månader.
Forsman berättar att produktutbudet utökats med tusen produkter. Till exempel specialsylter och marmelader, italienska specialpastor och pestosåser samt olika mixers på dryckessidan har tillkommit i sortimentet på kundernas begäran.
Förutom den traditionella kundservicen erbjuder den förnyade servicedisken inspirerande matlagningsevenemang i provköket, gästexperter som ger kunderna råd i matlagningsärenden samt delikatesser som är tillagade av affärens egen stjärnkock.

-Varje fredag blir det program kring matlagning vid servicedisken under jämna timmar klockan 14, 16 och 18.
-På måndagar informeras både i butiken samt på Facebooksidan om den inkommande veckans fredagstema.
-Det utlovas bland annat en fiskdag, då fiskmästare besöker affären och förevisar hur man handskas med fisk samt svarar på kundernas frågor.
-Från servicedisken fås även Gårdskullas högklassiga Angus-biff som är köpt direkt från gården utan mellanhänder.
-I S-market Grani finns också ett eget Fazerbageri som erbjuder kunderna nybakade delikatesser och bröd.
-Öppethållningstiderna är måndag-fredag klockan 7-22, lördag 8-21 samt söndag 10-21.
Information om evenemang, avvikande öppethållningstider och aktuell information finns på Facebook och naturligtvis också i själva butiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *