| KAUPUNKI - STADEN

Rentoa ja iloista kesätoimintaa lapsille

Kauniaisten kulttuuri- ja vapaa-aikatoimi järjestää jälleen suosittuja Lasten kesä -päiväleirejä 7–12 -vuotiaille lapsille kesäkuussa ja elokuussa. Kansalaisopisto puolestaan tarjoaa tuttuun tapaan MusaKesä-leirin pienille soittajille.

Tänä vuonna tarjonta on entistä monipuolisempaa ja mottona ”Jokaiselle jotakin – ja mielellään unohtumatonta”. Kaupungin vapaa-aikatoimi on kehittänyt kesätoimintaa ja yhteistyötä kaupungissa olevien muiden toimijoiden kanssa. Yhä useammalle lapselle voidaan näin tarjota mielekästä kesätekemistä.

Luvassa on vauhdikasta tekemistä jokaiselle päivälle. Leirin osaavat ohjaajat auttavat lapsia kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita turvallisessa ympäristössä.

Lasten kesä 2016 rakentuu kolmesta teemakokonaisuudesta, joihin kaikkiin lapset viikon aikana osallistuvat. Lapsen tulee kuitenkin valita omien mieltymystensä mukaan yksi pääleiri, jolla päivä aina alkaa: TAIDELEIRI, SPORTTIKURSSI tai KESÄPUISTO.

TAIDELEIRILLÄ kokeillaan erilaisia kulttuurielämyksiä, esim. graffitia ja katutanssia. Ohjelmaan on helppo osallistua ilman aiempaa kokemusta. Ohjaajina toimivat oman alansa asiantuntijat.

SPORTTIKURSSILLA leikitään, pelataan ja tutustutaan eri urheilulajeihin liikunnanohjaajien ammattitaitoisella opastuksella.

KESÄPUISTOSSA tarjotaan tekemistä kädentaitojen, lauta- ja pihapelien parissa. Kiireettömään leiripäivään jää hyvin aikaa myös omille leikeille ja touhuille. Ohjaajina toimivat nuoriso-ohjaajat ja koulunkäyntiavustajat.

Leiripäivä alkaa aina Uuden Paviljongin pihalla klo 9 ja päättyy klo 14. Aamupäivä ollaan valitun pääteeman mukaisessa toiminnassa ja lounaan jälkeen vaihdetaan toiseen teemaan. Leiriviikon päättymistä juhlitaan viimeisenä iltapäivänä joko elokuvan tai leiridiscon merkeissä. Tarkempi viikko-ohjelma jaetaan leirin alkaessa.

Lasten kesä I : 6.-10.6.2016
Lasten kesä II: 13.-17.6.2016
Lasten kesä III: 20.-23.6.2016
Lasten kesä IV: 1.-5.8.2016 (vain sporttikurssi)

Leirin hinta on 80e/leiri. Maksuun sisältyy toiminnan lisäksi vakuutukset, yhteinen lounas ja huippuohjaajat☺

Granin Lasten kesään ilmoittaudutaan vain netissä. Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 27.4 klo 9. Lisätietoja ja ilmoittautuminen osoitteessa: www.kauniainen.fi/lastenkesa

TARJOLLA MYÖS MUSAKESÄ-LEIRI 2016! Kansalaisopiston MusaKesän hinta on 150 €/viikko, ja vaatimuksena vähintään 6 kk soittokokemus. Ilmoittautuminen tapahtuu puhelimitse Kauniaisten kansalaisopistoon ma 18.4 klo 10 alkaen, puh: 09 5056 274.

Kun ilmoitat lapsen kurssille, muista ilmoittaa lapsen soitin, kuinka kauan lapsi on soittanut ja onko lapsella erikoisruokavalio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *