| YLEINEN - ALLMÄN

Reseptit voi uusia sähköisesti

Omakanta-palvelut ovat laajentuneet ja niiden kautta voi nyt myös uusia reseptit, jotka kirjoitettu julkisessa terveydenhuollossa. Yksityislääkäreiden kirjoittamia reseptejä ei voi uusia.

Kauniaisissa potilaiden terveys- ja hoitotietoja on tallennettu Omakantaan kesäkuusta 2015 lähtien. Tätä edeltäviä potilastietoja ei sivuilla ole. Hoitotiedot näkyvät sivuilla yleensä jo seuraavana päivänä.

IlmoitusKauniaisten terveyspalveluiden käyttäjät ovat toivoneet, että Omakanta-palvelussa näkyisi myös laboratoriotulokset, mutta potilastietojärjestelmän tekniset valmiudet eivät tällä hetkellä valitettavasti tarjoa siihen mahdollisuutta. Tarkoitus kuitenkin on kehittää järjestelmää niin, että sekä röntgen- että laboratoriotulosten voitaisiin tallentaa Omakantaan tämän vuoden loppuun mennessä.

www.kanta.fi/omakanta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *