| URHEILU - IDROTT

Taas pääsee suunnistamaan Kasavuorenmetsään

Kasavuoren metsän kiintorastiverkko on kohta taas maastossa. Kiintorastien verkkoon kuuluu 15 rastia, jotka ovat paikalla lauantaista 16.4. sunnuntaihin 23.10.

Rastipainatuksella varustettuja KASAVUORI- KASABERGET -karttoja saa ostaa uimahallin kassalta lauantaista (16.4.) lähtien hintaan 3 euroa. Kartan mittakaava on 1:7500. Karttaan kuuluu myös luettelo rastipisteitä tarkentavista rastimääritteistä.

MOBO-suunnistuksesta kerrotaan tarkemmin Kaunis Granin toukokuun numerossa. Mer om MOBO i KaunisGranis maj.
MOBO-suunnistuksesta kerrotaan tarkemmin Kaunis Granin toukokuun numerossa.

Tämän vuoden uutuutena on toukokuussa avattava mobiili-suunnistusrata MOBO. Jotta pääset suunnistamaan tällä radalla, sinun on ladattava ilmainen sovellus MOBO. Lataamisen jälkeen voit ladata ilmaiseksi sen kartan, jolla haluat suunnistaa. MOBO-radoilla voit suunnistaa sekä lähimetsissä että ulkomailla. MOBO-radan rasteilla leimataan lukemalla matkapuhelimella rastin QR-koodi. MOBO-suunnistuksesta kerrotaan tarkemmin Kaunis Granin toukokuun numerossa.

Järjestäjät toivovat maastossa liikkujilta ei ainoastaan jokamiehen oikeuksien, vaan myös velvoitteiden noudattamista. Muistathan, että piha-alueet ja pellot muokkausasteesta riippumatta ovat ehdottomasti kiellettyjä alueita.

IlmoitusVerkon suunnittelusta ja ylläpidosta vastaa suunnistusseura OK77. Lisätietoja

Rafaela von Frenckell (vas) och Antonia Holmberg (oik) Sibbo Vargar – yhdistyksestä opiskelevat karttaa Tampereella. Rafaela von Frenckell (tv) och Antonia Holmberg (th) från Sibbo Vargar läser in kartan i Tammerfors före start i Särkäniemi nöjespark.
Rafaela von Frenckell (vas) och Antonia Holmberg (oik) Sibbo Vargar -yhdistyksestä.

Suunnistuskurssi lapsille tiistaisin 12.4.-31.5. (8 kertaa)

Jos suunnistus harrastuksena kiinnostaa, ilmoittaudu kevään alkeiskurssille. Kurssi alkaa tiistaina 12.4. Olarin koululla. Kurssi pidetään eri paikoissa pääasiassa Espoon ja Kauniaisten alueilla. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti 10–14 -vuotiaille ja opetuskielinä ovat suomi ja ruotsi. Kurssimaksu on 40 euroa (lisenssin ja vakuutuksen kanssa 55 euroa), kurssilaisten vanhemmat voivat osallistua ilmaiseksi.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Sofie von Frenckell (sofie.von.frenckell@kolumbus.fi tai p. 0400 368 118). Lisätietoja suomeksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *