| YLEINEN - ALLMÄN

Cat-walkilla omat asiakkaat

Tunnelitiellä sijaitsevassa Lara´s Secretin ja Mardi Fashionin yhteisessä liikkeessä järjestettiin tiistai-iltana 19.4. ensimmäinen muotinäytös.

Malleina tanssahtelivat ”oikeat” naiset, liikkeen omat reippaat, kaikenkokoiset asiakkaat, jotka esittelivät alusvaatteita ja kevään ja kesän muuta vaatemuotia.

Näimme mallien yllä kevääseen kuuluvia vaaleita, pastellisävyisiä paitoja, housuja ja farkkuja. Mardi Fashionin persoonallisessa, pääosin ranskalaisessa valikoimassa oli esillä uusi ruotsalainen merkki CC- Capri Collection. Pienet tuontierät takaavat, ettei sama asu kävele heti vastaan.

Bikini- ja uima-asupuolella oli myös värikkäitä kuoseja, pieniä piristäviä koristeita ja yksityiskohtia. Lara´s Secret on ottanut laadukkaiden alusvaate- ja uima-asumerkkien valikoimiin nyt myös Missyan, joka on trendikäs ja edullinen merkki Tanskasta. Saltabad on puolestaan aikuisille ja povekkaimmille tarkoitettu bikinimalli Ruotsista. Lara´s Secretin valikoimista löytyvät myös Anitan urheiluliivit sekä proteesi- ja kompressiotuotteet.

Paikalla olleet asiakkaat olivat kiitollisia, että Kauniaisissa on palvelevia erityisliikkeitä, joista löytyy sekä perustuotteita että valikoimia erityistarpeisiin.

Lara’s Secret ja Mardi Fashion -myymälä sijaitsee Kauppakeskus Granin vieressä os. Tunnelitie 5. Se on auki ma–pe klo 10–18 ja la klo 10–15.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *