| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Tavarat kiertoon 28.5.

Granilaisten yhteinen kirpputori pistetään pystyyn nyt kolmatta kertaa valtakunnallisena siivouspäivänä eli lauantaina 28.5. Tavarat vaihtavat omistajaa kaupungintalon parkkipaikalla klo 10–14.

Valtakunnallista siivouspäivää vietetään Suomessa keväisin ja syksyisin. Tuolloin jokainen voi pistää oman kirpputorin pystyyn lähes mihin lystää.

Viime keväänä kaksi puuhanaista Terhi Viitaniemi ja Heli Norokorpi saivat idean yhteiskirpparista. Silloin kaupungintalon parkkipaikalle kokoontui kourallinen myyjiä, mutta viime syksynä heitä oli jo nelisenkymmentä. Tapahtumaa helli silloin hyvä sää, meininki oli iloisen leppoinen ja niin myyjät kun ostajat olivat pääsääntöisesti tyytyväisiä.

Osa myyjistä antoi ostajan itse hinnoitella ostoksensa. ”Näin ne parhaat kaupat syntyvät, eikä tarvitse tavaraa takaisin kotiin kuljettaa”, totesi eräs myyjä. Toinen taas kertoi lahjoittavansa kaiken myymättä jääneen tämän jälkeen pakolaisapuun. Annetaan ilmaiseksi -kylttejä näkyi myös siellä täällä. Jokainen tekee nytkin niin kuin haluaa.

Tapahtumalle on tälläkin kertaa Kauniaisten kaupungin lupa ja samoin ohjein mennään: myyntipaikat pystytetään ainoastaan asfaltille, ei nurmikolle, ja omat jäljet siivotaan. Näitä noudattamalla heltiää varmasti lupa myös jatkossa.

Tervetuloa myymään ja ostamaan!

Kesäisessä auringonpaisteessa eivät villasukat ehkä tule ensimmäisenä mieleen. ”Kyllä tuli”, sanoo Lohjalta sukkia myymään tullut Tiina Eloranta ja kertoo myyneensä noin viitisen sukkaparia.
Kesäisessä auringonpaisteessa eivät villasukat ehkä tule ensimmäisenä mieleen. ”Kyllä tuli”, sanoo Lohjalta sukkia myymään tullut Tiina Eloranta ja kertoo myyneensä noin viitisen sukkaparia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *