| TALOUS -

Uusia näkökulmia pankkipalveluun

Handelsbankenin Kauniaisten konttorissa toimii konttorinjohtajan apuna konttorihallitus, jonka tärkein tehtävä on nostaa esille asiakkaiden näkökulmia. Konttorihallitustyöskentely on lähtöisin Ruotsista, jossa toimintatapa on ollut käytössä jo vuosia.

– Koska asiakaslähtöisyys ja hyvä palvelu ovat toimintamme perusta, haluamme tietää, mitkä asiat meillä on hyvin, mitä asiakkaat arvostavat ja tietysti mitä parannettavaa meillä on, jotta voisimme palvella entistä paremmin ja oikeilla tavoilla, kertoo Handelsbankenin Kauniaisten konttorinjohtaja Nina Lukka.

Hänen mielestään on hienoa, että konttorihallituksen välityksellä henkilökunta saa uusia näkökulmia päivittäiseen työskentelyyn.

Myös kolmihenkisen konttorihallituksen puheenjohtajan, DI, ekonomi ja Senior Consultant Heikki Järvensivun mielestä toiminta on järkevää.

– Asiakkaiden kuuntelu ja mukaan otto on aina hyödyllistä, ja tässä toimintamuodossa päästään aika syvälle asioihin kiinni, hän toteaa.

– Haluaisimme siksi vahvistaa Kauniaisten konttorihallitusta ja sen jäsenet voisivat mielellään edustaa myös naisia, nuorempaa sukupolvea sekä ruotsinkielisiä.

Sparraaja, mentori ja kehittäjä

Heikki Järvensivu on toiminut konttorihallituksessa kolmisen vuotta. Hallitus kokoontuu neljä, viisi kertaa vuodessa ja yleensä Kauniaisten konttorissa.

– Henkilökunta tekee konttorinjohtajan johdolla tietenkin päätökset, mutta konttorihallitus on sparraaja, mentori, kehittäjä.

– Olemme olleet mukana luomassa hyvää asiakkuuksien kehitystä ja taloudellisesti vahvaa rahoitus- ja sijoituspalveluvaihtoehtoa Kauniaisissa ja myös ympäröivässä osassa Espoota, Järvensivu toteaa.

Mielenkiintoinen näköalapaikka

Heikki Järvensivu on uusien liiketoimintakonseptien osaaja ja asiantuntija organisaatiorakenteiden uudistamisessa ja yritysten kansainvälistymishankkeissa ja on tietenkin voinut hyödyntää osaamistaan konttorihallituksessa.

– Yhdessä muiden konttorihallituksen erittäin osaavien jäsenten kanssa olemme pyrkineet tuomaan omaa kyvykkyyttämme sekä pankin sisäisen johtamisen että ennen kaikkea asiakkaiden palvelun hyväksi.

Heikki Järvensivun mielestä konttorihallitus tarjoaa myös mielenkiintoisen näköalapaikan rahoituksen ja sijoittamisen merkittävään ja monimutkaiseen, globaaliin maailmaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *