| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Kesälukemista kirjastosta

Kirjasto on täynnä kesälukemista niin sateiksi päiviksi kuin rantalaiturille, riippumattoon tai telttaan. Tässä joitain kirjaston henkilökunnan valitsemia ehdotuksia.

AIKUISTEN KIRJAT

hirvonen

Hirvonen, Elina

Kun aika loppuu

“Mitä tapahtuu vanhemmalle, jonka lapsi tekee jotain pahaa? Mitä tapahtuu meille kaikille, jos emme reagoi ilmastonmuutokseen ajoissa? Miten voimme säilyttää uskon siihen, että maailmaa voi muuttaa?” Kirjan tapahtumat sijoittuvat lähitulevaisuuden Helsinkiin. Keskiössä on perhe, joka on sijoitettu maailman vertauskuvaksi. Vaikuttava kuvaus vanhemmuudesta.

 

 

korppiretkiHonkalinna, Mika

Korppiretki

Kiitetyn luontokuvaajan upea, mustavalkoisia kuvia korpeista ja luonnosta sisältävä kirja. Mielenkiintoista tietoa tuosta mystisestä ja älykkäästä linnusta. Vuosien työn tulos. Lue ja vaikutu.

 

nevanlinnaNevanlinna, Arne

Pako

”Rakkaus ja valhe sitovat heidät yhteen. ”Arne Nevanlinnan viimeisin teos kertoo 70 vuodesta, nuorista ihmisistä, vanhenemisesta ja pitkästä avioliitosta. Viisas kirja, mutta ei välttämättä helppoa luettavaa. Taattua Nevanlinnaa.

 

 

 

ruuskaRuuska, Helena

Elämän kirjailija Eeva Joenpelto

Eeva Joenpelto, pitkän proosan mestari ja painosten kuningatar 1970 – ja 1980-luvuilla. Helena Ruuska on kirjoittanut mieleenpainuvan muotokuvan yhdestä Suomen merkittävimmästä 1900-luvun elämänmenon kuvaajasta.

 

 

 

LASTEN KIRJAT

janssonJansson, Anna

Kummitustalo

Lasten dekkarisarjaan Emil Wern tutkii on juuri ilmestynyt uusi osa Kummitustalo, jossa yksitoistavuotias Emil matkustaa maalle selvittämään mahdollista kummittelutapausta.

 

 

lampelaLampela, Hannele

Prinsessa Pikkiriikki

Prinsessa Pikkiriikki on maailman ehkä ihanin, tuhmin ja kiltein tyttö. Kiltti ja tuhma voi olla jopa yhtä aikaa. Hurmaavaa ääneen luettavaa ja katseltavaa!

 

 

widmarkWidmark, Martin

Polkupyörän arvoitus

Lasse-Maijan etsivätoimistossa tuttu etsiväkaksikko on taas tapahtumien ytimessä. Vallilassa järjestetään pyöräilykilpailu, jonka pääpalkintona on 1000 euroa. Kilpailun aikana tapahtuu kuitenkin kummia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *