| KOULUT - SKOLAN

Ekaluokkalaiset saavat syksyllä kirjalahjan

Otava ja kirjasto haluavat innostaa lapsia lukemaan ja käymään kirjastossa.

Pääkaupunkiseudun Helmet-kirjastot ja Kustannusosakeyhtiö Otava lahjoittavat jokaiselle Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten suomenkieliselle ekaluokkalaiselle Tuula Kallioniemen kirjan Reuhurinteen alakoulu.

Koulutulokkaat saavat alkusyksyllä koulusta kutsukortin, jonka kanssa heidät toivotetaan tervetulleeksi kirjastoon. Kutsukorttia vastaan lapset saavat lähikirjastostaan Reuhurinne-kirjan. Samassa yhteydessä lapselle voidaan hankkia kirjastokortti.

Reuhurinne on suosittu kirjasarja. Reuhurinne-sarja on kirjailija Tuula Kallioniemen vuonna 1997 aloittama kirjasarja, johon kuuluu muun muassa lastenromaaneja, tehtäväkirjoja ja pelejä. Kallioniemi on julkaissut lähes sata kirjaa. Hänet tunnetaan ennen muuta vetävänä tarinankertojana, tilannekomiikan ja verbaalihuumorin taitajana. Kallioniemi on saanut lukuisia palkintoja. Lukeminen ja teatteri ovat kirjailijalle sydämenasioita.

Ruotsinkielisille lapsille on oma kampanja, ja he saavat Suzanne Mortensenin kirjan Hundtjuven.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *