| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Mia blev ekofrisör!

Ekologi är ett helhetstänk. Vi satsar på att sköta hela mänskan och erbjuder frisör- och barerartjänster, färgning med växtextrakt, indisk huvudmassage samt rensning av hår och hårbottnen. Vi fungerar ekologiskt i allt, också vad gäller inredning och el, betonar Mia Hedman.

För fyra år sedan beslöt företagarparet Mia och Johan Hedman sig för att satsa på en ny frisörssalong i Grani centrum. De grundade m.i.o. look hairstudio på Thurmansplatsen.

Johan har gått lågstadiet i Granhultsskolan och Mia är hemma i Kyrkslätt. Paret bor nära Grani så valet av plats kändes naturligt.

– Jag har gjort växtfärgningar och andra ekologiska hårbehandlingar redan på hairstudio, men märkte att jag behöver ett helt nytt, eget utrymme för ekoservicen.

Nu öppnar paret en ny salong bredvid den gamla. Mia och Johan vill erbjuda sina grankullakunder behandlingar helt på naturens villkor; med naturens egna råvaror som är noga övervakade.

OBS! Ingen tidsbeställning på nätet. Servicen skräddarsys för var och en och därför är det viktigt att tala med varje kund före behandling. Tfn 010 279 3944 • www.miolook.fi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *