| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Miasta tuli ekokampaaja!

Ekologisuus on kokonaisvaltainen ajattelutapa. Panostamme hiusten lisäksi mielen ja kehon hoitamiseen ja tarjoamme parturi- kampaamopalveluja, hiusten kasvivärjäyksiä, intialaista päähierontaa sekä hiusten ja hiuspohjan puhdistushoitoja. Toimimme sisustusta ja sähköä myöten ekologisesti, Mia Hedman painottaa.

Neljä vuotta sitten yrittäjäpariskunta Mia ja Johan Hedman päätti satsata uuteen kampaamoon Granin keskustassa. He perustivat Thurmanin aukiolle m.i.o look hairstudion.

Johan kävi ala-asteen Granhultskolanissa ja Mia taas on kotoisin Kirkkonummelta. Pari asuu lähellä Grania, joten paikka tuntui luontevalta.

– Olen tehnyt hairstudion puolella kasvivärjäyksiä ja muita ekologisia hiushoitoja, mutta huomasin pian tarvitsevani kokonaan oman tilan ekohoitoihin.

Nyt pariskunta avaa uuden liikkeen edellisen viereen. He haluavat tarjota granilaisille asiakkailleen hoitoa täysin luonnonmukaisesti jossa käytetään vain tarkkaan valvottuja luonnon raaka-aineita.

HUOM! Ei nettiajanvarausta. Palvelu räätälöidään yksilöllisesti ja siksi on tärkeätä puhua jokaisen asiakkaan kanssa ennen hoitoa. Puh 010 279 3944. • www.miolook.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *