| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Lauantaina 29.10. juhlitaan kunnolla!

Kauniaisten juhlavuoden loppuhuipennus tapahtuu lauantaina 29.10. Uudessa Paviljongissa. Klo 13 alkava Takaisin tulevaisuuteen -kansanjuhla tarjoaa kokemista ja kokeilemista kaiken ikäisille. Illalla klo 19 on vuorossa tajunnanräjäyttävä konsertti Grani110Party. Luvassa on koko kylän yhteinen juhlapäivä, joka muistetaan pitkään. Paviljongissa tavataan!


Takaisin tulevaisuuteen – monipuolinen kansanjuhla

Lauantaina 29.10. juhlitaan kunnolla! Päivä alkaa kansanjuhlalla klo 13–15, jossa pääsee tutustumaan paikalliseen osaamiseen ja nauttimaan koulujen, kaupungin eri yksiköiden ja yhdistysten ohjelmasta.

Juhlavuoden virtuaalitodellisuutta voi kokeilla VR- ja 360C-työpajoissa ja mukana menossa ovat mm. kouluprojekti Ainakin 110 talenttia, kuvataidekoulun näyttely, kaksi VPK:n autoa, Grankulla miljöföreningenin viljelyhaaste ja Kaunis Granin historiasarjan nettilanseeraus.
Mukana myös Kauniaisten musiikkiopiston kokoama Megakuoro, Mäntymäen koulun Graniräp ja juhlavuoden videoprojekteja. Esitykset alkavat klo 13 salissa.

Takaisin tulevaisuuteen -kansanjuhlaan on vapaa pääsy. Kaupunki tarjoaa syntymäpäiväkakkua ja kahvia 200 ensimmäiselle paikalle saapuvalle, kannattaa siis tulla ajoissa!

Suurenmoinen iltajuhla Grani110Party

Ensimmäisenä on vuorossa hiphopbändi Green Light District, joka sijoittui viime vuonna toiseksi Emergenza-bändikilpailussa, alansa suurimmassa.

Tauon jälkeen Pamela Kilpeläinen Trio esittää musiikkia ruotsin ja ranskan kielellä, ja lopuksi lavalle astuvat Anssi Kela, Ville Kela ja Tuomas Wäinölä.

Konsertti järjestetään yhteistyössä seuraavana päivänä alkavien Kauniaisten musiikki­juhlien (katso aukeama 10–11) kanssa ja sen juontaa Nina Hukkinen.

Liput

Liput voi ostaa Lippupisteestä, lippu.fi, ja kaupungintalon infosta (arkisin klo 8–15.45 sekä ti, ke, to klo 17–19) hintaan 17,50 €/kpl (sis. palvelumaksun).  


Lue artikkeli: Tuhlaajapoikien paluu


Lue artikkeli: Maailmalla palkittua hiphoppia


Lue artikkeli: Voimakkaiden tunteiden tulkki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *