| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Lördagen 29.10 ska det festas ordentligt!

Grankullas jubileumsår kulminerar lördagen 29.10 i Nya Paviljongen. Kl. 13 börjar Tillbaka till framtiden-festen som erbjuder upplevelser för alla åldrar. Kl. 19 kör megakonserten Grani110Party i gång. Det utlovas en festdag som vi kommer att minnas länge, en festdag att firas tillsammans med ”hela byn”. Vi ses i Paviljongen!


Tillbaka till framtiden – en fest för alla!

Lördagen 29.10 ska det festas ordentligt! Dagen börjar med en folkfest kl. 13–15, där man kan bekanta sig med lokalt kunnande och njuta av skolornas, stadens olika enheters och föreningars program.

Jubileumsårets virtualverklighet kan man pröva på i VR- och 360C- workshopar och skolprojektet Åtminstone 110 talanger presenteras. Bildkonstskolan ställer ut, FBK:s två största bilar är på plats, Miljöföreningen odlingsutmanar och Kaunis Grani ­lanserar historieserien i nättidningen.

Musikinstitutets Megakör, Mäntymäen koulus Graniräp och olika projekt med granitema visas på video. Uppträdandena drar igång kl. 13 i salen.

Fritt inträde, alla är välkomna! Staden bjuder på kaffe och tårta till de 200 första gästerna, det lönar sig alltså att komma i tid!

Den storartade kvällsfesten Grani110Party

Hiphopbandet Green Light District står först i tur, bandet hade sitt internationella genombrott i fjol då det kom tvåa i den största bandtävlingen för osignade band, Emergenza.

Efter pausen är det dags för Pamela Kilpeläinen Trio som framför musik på svenska och franska, och sist på scenen kommer Anssi Kela, Ville Kela och Tuomas Wäinölä.

Konserten ordnas som ett samarbete mellan Grankulla stad och Grankulla musikfest som börjar följande dag (se uppslag 10–11), konferencier är Nina Hukkinen.

Biljetter

Biljetter kan köpas från Lippupiste, lippu.fi och från stadshusets info
(vardagar kl 8–15.45 och ti, on, tor kl. 17–19) till priset 17,50 €/st (inkl. serviceavgift).


Läs artikeln: De förlorade sönernas återkomst


Läs artikeln: Hiphoppare på väg mot genombrott


Läs artikeln: Hon tolkar starka känslor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *