| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Hjärtlig hårvård

Grankullas frisörutbud kompletteras av Hearts Salon som slagit upp sina dörrar i köpcentrets nya del.

Jari Ahmala, hemma från Uleåborg, har sålt skönhets- och hårvårdsprodukter i närmare 20 år. Han utnyttjar sin kunskap om högklassiga produkter, god kundservice och hur en bra salong ska se ut och fungera för att kunden ska trivas möjligast bra.

–       Jag letade efter ett lämpligt utrymme i Helsingfors, Esbo och Grankulla samtidigt som jag sökte efter professionell och kundorienterad personal. När jag hittade lämpliga arbetstagare och de föreslog att vi skulle grunda salongen i Grankulla, var beslutet enkelt, säger Ahmala.

Ahmala betonar vikten av att erbjuda kunden en bra helhetsupplevelse, vilket kollas genom att kunden får en förfrågan efter sitt besök. Hearts Salons satsning på en lyckad rekrytering av personal, en satsning på personalutbildning och trivsel samt på kundernas och personalens ergonomi har gett ett resultat på 99% nöjda kunder. Nöjda kunder är viktiga för att få nya kunder.

Det finns sex kundplatser i den ljusa och öppna salongen och bakom en mellanvägg tvättas håret. Man har satsat på musik, belysning och justerbara stolar.

Ahmala är nöjd med att arbetet för att utvidga köpcentret nu kommer igång.

–       Det är viktigt att arbetet görs. Vi gagnas alla av att våra kunder kan utföra en så stor del som möjligt av sina ärenden i Grankulla. Jag hoppas ändå på en annan lösning vad gäller parkeringstiden, 3 timmar är en alltför kort tid för besök hos hårfrisören eller kosmetologen, säger Ahmala.

JJ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *