| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Sydämellistä hiuspalvelua

Kauniaisten parturi-kampaamotarjontaa täydentää kauppakeskuksen uudessa osassa toimintansa aloittanut Hearts Salon.

Alunperin Oulusta kotoisin olevalla Jari Ahmalalla on lähes 20 vuoden kokemus kauneus- ja hiusalan  tuotemyynnistä. Omassa yrityksessään hän käyttää hyväksi kansainvälisissä kosmetiikkayrityksissä työskennellessään keräämiään kokemuksia laadukkaista tuotteista, koti- ja ulkomailla saamiaan vaikutteita hyvästä asiakaspalvelusta ja korkeatasoisesta liiketilan ulkonäöstä sekä toimivuudesta asiakkaan viihtyvyyden edistämiseksi. Hearts Salon aloitti toimintansa Kauniaisten keskustassa syyskuussa 2016.

–     Etsin sopivaa liiketilaa Helsingin, Espoon ja Kauniaisten alueelta samanaikaisesti kun etsin ammattitaitoista ja palveluhenkistä henkilöstöä.  Kun sopivilta työntekijöiltä tuli ehdotus perustaa liike Kauniaisiin, oli päätös helppo, sanoo Ahmala.

Hearts Salon tarjoaa asiakkailleen perustuotteena teknisesti ammattitaitoisen hiusten leikkuun, kampauksen ja värjäyksen lisäksi erikoishoitoja vaikkapa talven rasittamille hiuksille ja päänahalle sekä kampaamokäynnin yhteydessä ripsien ja kulmien värjäystä. Juhlakampauksen yhteydessä on mahdollista saada myös liikkeessä työskentelevän meikkaaja-maskeerajan tekemä juhlameikki.

Ahmala painottaa painottaa toiminnan ytimenä ennen kaikkea kuitenkin olevan keskittyminen tuottamaan asiakkaalle erinomainen palvelukokemus, jota seurataan asiakkaalle lähetettävällä kyselyviestillä. Hearts Salonin ensimmäisten kuukausien asiakaspalautteen perusteella huolelliset henkilövalinnat, panostaminen henkilöstön koulutukseen ja viihtyvyyteen sekä asiakkaiden ja henkilökunnan ergonomiaan näkyykin erinomaisena 99% asiakastyytyväisyytenä. Asiakaskannan kasvattamisessa Ahmala korostaakin tyytyväisten asiakkaiden merkitystä suosittelijoina.

Valoisassa ja selkeässä liiketilassa on kuusi asiakaspaikkaa ja väliseinän taakse sijoitettu pesupaikka, jossa asiakkaan viihtymiseen on kiinnitetty huomiota musiikin, valaistuksen ja säädettävien tuolien avulla.

Kauppakeskuksen laajennustöiden alkamiseen Ahmala on tyytyväinen.

–     On tärkeää, että laajennus toteutetaan. Kaikki yrittäjät hyödymme siitä, että asiakkaamme saavat mahdollisimman paljon tarvitsemistaan palveluista Kauniaisista. Paikoitusajan lyhentäminen alle 3 tunnin ei riitä kampaamo- ja kosmetologipalveluihin, joten tähän toivon vielä toista ratkaisua, sanoo Ahmala.

Kirsi Bergman

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *