| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

KaTan taitoluistelijat menestyivät kisoissa

Kauniaisten Taitoluisteluklubi KaTa:lla on takana kaikkien aikojen menestyksekkäin kausi, sanoo Saija Kujala KaTa:sta.

KaTa on pieni parin sadan jäsenen taitoluisteluseura, jonka jäsenistä 60–70 luistelijaa harjoittelee kilpapolulla. Siitä huolimatta kauden aikana saavutettiin, jo toista kertaa peräkkäin, A-Silmujen, 9–11-vuotiaiden Helsingin alueen mestaruus. Sama A-Silmujen mestari sijoittui toiseksi koko Suomen A-Silmujen loppukilpailussa.  Debytanttisarjassa, ensimmäisessä kansallisessa sarjassa, valintakilpailuissa tuli toinen sija, mikä on jo merkittävä saavutus.

Pitkäjänteinen työmme tuottaa nyt tulosta, sanoo päävalmentaja Tommi Piiroinen, joka tuli KaTa:aan seitsemän vuotta sitten. Kun aloitin, päätimme tähdätä SM-tasolle. Valmennustiimi on pysynyt hyvin kasassa, ja olemme saaneet jatkuvuutta toimintaan. Nyt menestyneet kilpailijat olivat seitsemän vuotta sitten ensimmäisen ja toisen vuoden luistelukoululaisia, he ovat siis ensimmäistä ”uutta” sukupolvea.

KaTan kevätnäytös Viidakkokirja luistellaan 21.–22.4. Näytöksessä luistelevat kaikki KaTan luistelijat aina luistelukoululaisista aikuisiin luistelijoihin saakka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *