| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Granipäivänä tapahtuu

Thurmaninpuistossa vietetään torstaina 18.5 uudenlaista Granipäivää. Sinne kokoonnutaan markkinapöytien ympärille nauttimaan yhdessä olosta, erilaisista esityksistä, musiikista, skeittikisoista, kirpputorista ja paljon muusta.

Tervetuloa mukaan kaikki nauttimaan yhdessäolosta Suomi100 juhlavuoden teeman ”Yhdessä” mukaisesti. Esiintymislavalta käsin tarjotaan musiikkia ja esityksiä. Alussa lastenduo Sotta ja Pytty viihdyttävät,  ja illan päättää tuttuun tapaan Grani Big Band.

Muumipeikko Thurmaninpuistossa lastentapahtumassa
Kaikkien päiväkoti-ikäisten lasten iloksi Muumipeikko viihdyttää lapsia ja lapsenmielisiä Granipäivän alussa klo 10. Paikka on Metodistikirkon alla oleva viherkenttä. Kaupungin kaikki päiväkodit on kutsuttu mukaan ja myös kaikki muut lapset ja vanhemmat ovat tervetulleita!

Villa Bredan projekti esillä
Tule Thurmaninpuiston Granipäivämarkkinoille tutustumaan Villa Bredan laajaan rakennusprojektiin, sen sisältöön ja tulevaan toimintaan. Paikalla on henkilökuntaa joiden kanssa voi keskustella tulevista palveluista, asumisesta, aikatauluista jne

Kirpputori Granipäivällä
Yhdistysmarkkinoiden lisäksi joukko innokkaita granilaisia järjestävät kirpputorin Thurmaninpuistossa. Siellä on kirpputorin lisäksi kasvomaalausta ja muita kivoja täkyjä.

Iloinen katutaidetapahtuma klo 17–19
Kauniaisten kuvataidekoulu toteuttaa kevätkauden aikana suuren katutaideteoksen ostoskeskuksen rakennustyömaan vaneriaitaan. Teemana maalaukselle on Kauniaisten vanhat rakennukset ja kaupunkipuutarha. Maalaus toteutetaan sabluunoilla, sprayväreillä ja käsin maalaten. Kuvataidekoulun oppilaat ovat jo aloittaneet maalauksen 6.5. Maalaaminen jatkuu Granipäivänä kaikille avoimena katutaidetapahtumana klo 17–19. Paikalla on kuvataidekoulun taiteilijaopettajat, jotka opastavat innokkaita maalaajia. Materiaalit saa paikan päältä, muistakaa tilanteeseen sopiva vaatetus!  Tervetuloa joko taiteilemaan tai vain seuraamaan hauskaa tapahtumaa!

Loistava Granipäivän ilta-konsertti klo 19.30
Kauniaisten kirkolla konsertoivat torstai-iltana valloittavat Johanna ja Mikko Iivanainen. Nämä musiikin monitaiturit vakuuttavat taidoillaan. Johanna Iivanaisen laulaja-lauluntekijän ja sessioartistin uraa kuvaa ennakkoluulottomuus ja rytmimusiikin laaja-alaisuus.  Moniosaaja on julkaissut ja vieraillut yli 30 äänitteellä ja tekemisiin mahtuu eri genrejä  jazzista nykymusiikkin.  Yle TV2:n suositussa SuomiLOVE-musiikkiohjelmassa Johanna Iivanainen on yksi pääartisteista. Mikko IIvanainen on yksi suomalaisista huippukitaristeista. Hänen genrekirjonsa on myös laaja, jazzista rockiin.  Konsertti Kauniaisten kirkossa to 18.5. klo 19.30. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, vapaaehtoinen ohjelmamaksu 10 e Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.  Järj. Kauniaisten seurakunnat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *