| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Musiikkia Anemonen asukkaille

Kauniaisten Rotariklubin aloitteesta ja sen palveluohjelmaan liittyen järjestettiin hoivakoti Anemonessa Aleksis Kiven päivänä suomalaisen laulumusiikin varaan rakentunut pieni konsertti.

Tilaisuus toteutettiin klubin, Kauniaisten kaupungin ja Kauniaisten Musiikkiopiston yhteisprojektina. Konsertissa kuultiin mm. Jean Sibeliuksen, Toivo Kuulan, Karl Collanin ja Oskar Merikannon tuttuja ja vähän tuntemattomampiakin yksinlauluja. Siinä esiintyivät taidokkaasti opiston laulunopettaja Raisa Rangell ja hänen oppilaansa Elina Aaltio, Marjo Nostaja ja Piia Kulku. Säestyksestä huolehti pitkällä kokemuksellaan pianisti Seppo Tarhio.
Konsertin tarkoitus oli paitsi tuoda hoivakodin asukkaille iloa ja viihdytystä myös toimia eräänlaisena johdantona siihen teemaan, jolla pyritään musiikin tarjoamista mahdollisuuksista rakentamaan keväällä valmistuvan Villa Bredan palvelukeskuksen toiminnan pysyvä osa. Tilaisuuden päätteeksi paikalle saapuneet rotaryklubin jäsenet saivat kaupungin edustajilta Minna Koskiselta ja Marianne Ekholmilta ajankohtaistietoa uuden Villa Bredan valmistumisesta ja sen tavoitteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *