| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Musik för boende i villa Anemone

På initiativ av Grankulla Rotaryklubb arrangerades en liten konsert med finländsk musik i Villa Anemone på Aleksis Kivi dagen.

Evenemanget var ett samarbete mellan klubben, Grankulla stad och Grankulla musikinstitut. Under konserten hördes kända och mindre kända sånger av bland annat Jean Sibelius, Toivo Kuula, Karl Collan och Oskar Merikanto. Sångerna framfördes av sånglärare Raisa Rangell, och hennes elever Elina Aalto, Marjo Nostaja och Piia Kulku. För ackompanjemanget stod pianisten Seppo Tarhio.
Meningen med konserten var förutom att bringa glädje och underhållning åt de boende vid Villa Anemone men också att ge en inledning på det tema med vilket man på våren ska införa musik som en del av den fasta verksamheten i Villa Breda.
Rotaryklubbens medlemmar fick som avslutning aktuell information av Minna Koskinen och Marianne Ekholm om när nya Villa Breda blir klart och dess målsättning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *