| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Sofia Lax Grankulla Lucia 2017

16 -åriga grankullabon Sofia Lax är Grankullas Lucia 2017. Sofia går på ettan i Gymnasiet Grankulla samskola och ser som Lucias viktigaste uppdrag att lysa upp den mörka vintertiden med sång och glädje.

”Att få se andra människor le och glädjas över den kommande juletiden är något oslagbart. Jag förväntar mig många oförglömliga minnen och att få sprida glädje för yngre och äldre, både bekanta och icke-bekanta. ” Det är Grankulla stad i samarbete med Grankulla musikinstitut och Grankulla svenska församling som står för arrangemangen kring Grankulla Lucia. Lördagen den 9 december blir det Luciatåg genom centrum med start från kyrkan kl. 12.45. Luciaföljet uppträder i biblioteket kl. 13, man får gärna vara med på tåget. Under Luciadagen onsdag 13.12 uppträder Grankulla Lucia med följe bl.a. på Villa Bredas byggplats, Jorvs barnavdelning, Anemone och i simhallen. På kvällen är det Luciakröning i Grankulla kyrka kl. 18. Se hela Lucia programmet på www.grankulla.fi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *