| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Sofia Lax Kauniaisten Lucia 2017

16 vuotias Sofia Lax on Kauniaisten Lucia 2017. Sofia on Grankulla samskolan lukion ensimmäisellä luokalla ja pitää Lucian tärkeimpänä tehtävänä valon tuomista talven pimeyteen laulun ja ilon säestyksellä.

“Kun näkee ihmisten hymyilevän ja iloitsevan tulevasta joulunajasta, siinä on jotain lyömätöntä. Odotan monia unohtumattomia muistoja ja, että saan levittää iloa nuorille ja vanhoille, sekä tutuille että tuntemattomille. Kauniaisten kaupunki yhdessä Kauniaisten musiikkiopiston ja ruotsalaisen seurakunnan kanssa vastaa Kauniaisten Lucian järjestelyistä. Lauantaina 9 joulukuuta lähtee Lucia-kulkue kirkolta klo 12.45 ja kulkee keskustaan. Lucia-seurue esiintyy kirjastossa kello 13. Kulkueeseen saa mielellään osallistua. Lucian päivänä 13.12 Kauniaisten Lucia seurueineen esiintyy mm. Villa Bredan rakennustyömaalla, Jorvin lastenosastolla, Anemonessa ja uimahallissa. Illalla on Lucian kruunaus Kauniaisten kirkossa kello 18. Koko Lucia-ohjelma on nähtävissä osoitteessa www.grankulla.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *