| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Vuoden yrittäjä Kaisa Livson toteuttaa unelmaansa

Kaisa Livson, 38, Kauniaisissa sijaitsevan Hali – Harmony Living Oy:n johtaja, toteuttaa liikeideaa joka on paljon enemmän kuin putiikissa olevat tavarat. Hän myy elämäntapaa.

Kauniaisissa järjestetyssä yrittäjägaalassa hänet valittiin kaupunkimme Vuoden yrittäjäksi.
Valinta tehtiin Kauniaisten Yrittäjät ry:n jäseniin kuuluvista yrittäjistä ja Kaisan Livsonin valinta oli yksimielinen. Valinnassa yhdistyksen hallitus korosti nimenomaan yrittäjän kotipaikkauskollisuutta, mikä ei ole mikään itsestään selvyys.
Kivijalkamyymälän rinnalla ja tukena oleva hyvin hoidettu verkkokauppa ja somen suvereeninen haltuunotto vaikuttivat vahvasti valintaan. Yhdistys kiittää Kaisaa myös työnantajana, mikä Kauniaisten mittakaavassa on iso ja hatunnoston arvoinen teko. Yrittäjyyttä harkitsevat voivat hyvin ottaa Kaisan roolimallikseen. Kun tekee työtään sydämellä ja samalla toteuttaa unelmaansa, ei voi kun onnistua.

Kaisa Livson ilahtui valinnastaan.
– Se tuli täytenä yllätyksenä, tuntui hyvältä ja antaa minulle uutta energia jatkaa, hän sanoo.
Yrittäjänä hän näkee sekä ylä- että alamäkiä. Muun muassa keskustan rakennustyöt ovat vaikuttaneet liiketoimiin niin että muutos on näkynyt selvästi, mutta kunnianosoitus kannustaa.
Hali – Harmony Livingin liikeideana on ostaa tuotteita sydämellä, muun muassa harmonisen värisiä vaatteita, sellaista mistä Livson itse pitää. Hän myy myös laukkuja ja sisustustavaroita ja voi joskus tuoda myyntiin teetä tai makeisia, jos se on linjassa liikeidean kanssa. Hän on aktiivinen facebookissa ja Instagramissa ja tekee usein päivityksiä sosiaalisessa mediassa. On tärkeää tuoda aina julki sitä, mitä Harmony Living edustaa.
– Myyn sellaista josta innostuu ja inspiroituu ja toivon että asiakkaat ajattelevat samoin, hän sanoo.
Keskeisintä on kuitenkin asiakaspalvelu. Livson kertoo, että edellinen viikko oli erittäin intensiivinen. Ihmiset tulevat putiikkiin puhumaan vastoinkäymisistään.

– Kuunteleminen on osa liikeideaa ja nyt aloitamme joogakurssin, jonka Tiina Väinölä pitää täällä putiikissa. Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista hyvinvointia, Livson sanoo.
Mitä putiikissa myytäviin tuotteisiin tulee, hän suosii luonnonmateriaaleja, puuvilla, villaa ja kashmiria.
Monet asiakkaat kysyvät, miksei hänen putiikkinsa ole Helsingissä.
– Olemme Kauniaisissa koska kohderyhmämme on täällä ja koska täällä on tämä kylätunnelma. Helsinki on stressaava ja kaikilla on kiire. Minulla on kolme pientä lasta ja minun täytyy ehtiä antaa aikaa myös heille. Mutta ehkä laajennan joskus tulevaisuudessa, hän sanoo.
Käännös: Sirkku Vepsäläinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *