| AJANKOHTAISTA - AKTUELLT

Terhi Sundelin flyttar till landet

Kosmetolog Terhi Sundelin som drivit skönhetskliniken RVB Kauniainen har flyttat till landet. Fram till årets slut håller hon fortfarande öppet för kunderna i Grankulla men från och med nästa år är hon värdinna på en lantgård.

– Så här skulle jag inte ens själv ha kunnat gissa att det kommer att gå, säger Sundelin.
I somras packade hon och familjen ihop och flyttade 200 kilometer till en gammal släktgård. Därifrån har Sundelin kommit till Grankulla på måndagarna för att jobba och åkt tillbaka på torsdagar.
– Jog trodde först att det skulle fungera men hjärtat är nog där hemmet och familjen finns, säger hon. Skönhetskliniken har hon byggt upp under åtta år i Grankulla med tanken att hon småningom blir pensionär. Men livet gjorde en sväng och det kom en överraskande möjlighet och hon och hennes familj grep den.
– Det är ett nytt äventyr som börjar men jag kommer att sakna Grankulla och mina underbara kunder, säger Sundelin.
I Mouhijärvi har familjen redan 30 får och två hästar. Dottern har studerat djurskötsel och kommer att arbeta på gården. Terhi Sundelin fortsätter arbeta som kosmetolog men hur är fortfarande öppet. I framtidsplanerna har företagarfamiljen en gårdsbutik och nätbutik där man säljer bland annat fårull.
Terhi Sundelin har vid sidan av sitt arbete varit aktivt med i styrelsen för Grankulla Företagare i åtta år. Ordförande var hon åren 2013 – 2016 och vill tacka företagarna för det stöd hon fick i förtroendeuppdraget.
– Byggandet i centrum har varit en utmaning för företagarna i femton år. Företagarna har fått tänja sig, endel har klarat sig men tyvärr har endel tvingats flytta eller rentav sluta. På våren borde byggandet vara slutfört så det gäller att se framåt, säger Sundelin.
Hon hoppas att företagarna och kunderna i framtiden drar åt samma håll.
– Det låter som en kliché men är sant. Bara genom gemensamt arbete blir det liv i Grankulla centrum, säger hon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *