| KULTTUURI -

Kirjoituskilpailun toisen sijan vei oppilas Kauniaisista

Espoon Sotaveteraanit ry ja Espoon seudun kulttuurisäätiö järjestivät Suomi 100-kirjoituskilpailun yhteistyössä Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen lukioiden kanssa syksyllä 2017. Kilpailuun osallistui yli 60 kirjoittajaa erittäin korkeatasoisin kirjotuksin.

Kilpailutoimikunnan puheenjohtajana toimi Hannu Viitanen (Espoon sotaveteraanit ry:n varapuheenjohtaja ja Espoon seudun kulttuurisäätiön asiamies), Helena Luukkonen (Espoon Sotaveteraanit ry:n hallituksen jäsen), toimittaja Olli Ihamäki ja viisi äidinkielenopettajaa viidestä eri suomen- ja ruotsinkielisestä lukiosta. Kilpailun suojelijana toimi Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä.
Mitalisit palkittiin kunniakirjoin ja stipendein Espoon kaupungin itsenäisyyspäiväjuhlan kahvitilaisuudessa Metro-areenalla 6.12.2017. Palkintojenjakajina toimivat Hannu Viitanen, Helena Luukkonen, Olli Ihamäki ja Jukka Mäkelä. Sijoitukset olivat

1. Iiris Neuvonen (nimimerkki Kipinä, Etelä-Tapiolan lukio)
2. Linnéa Lang (nimimerkki Cecilia Langenskiöld, Gymnasiet Grankulla Samskola)
3. Helmi Wiikeri (nimimerkki Helmi, Kaitaan lukio)

Kuvateksti: Suomi-100 kirjoituskilpailun palkintoja jakamassa Espoon Metro-areenan juhlassa (vas) kilpailun suojelija, kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä, mitalistit Iiris Neuvonen, Linnéa Lang, Helmi Wiikeri, kilpailutoimikunnan puheenjohtaja Hannu Viitanen, kilpailuidean aloitteentekijä, Helena Luukkonen ja kilpailutoimikunnan jäsen, toimittaja Olli Ihamäki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *