| KOULUT - SKOLAN

Hej då, nu åker vi!

Trump och Kim Jong-un var med under årets bänkskuddardag i Grankulla.

120 abiturienter från Kauniaisten lukio och 94 från Gymnasiet Grankulla Samskola tackade på torsdagen för sig och inledde läslovet inför vårens skrivningar. De finskspråkiga abina åkte via Mäntymäki skola och de svenskspråkiga via Granhultsskolan till Metroarenan varifrån abiturienterna från både Grankulla och Esbo tillsammans åkte runt i staden.

Donald Trump var förstås med under årets bänkskuddardag.
Stoppet vid Granhultsskolan var populärt.
Megafonen garanterar att gänget från Gymnasiet Grankulla Samskola hörs. Nedre raden från vänster: Joni Tuomi och Kristoffer Bång, övre raden från vänster: Kim Kytölä, Alex Ahlrot, Riku Tuomi och Jesper Baijars. Calle Aaltonen håller i megafonen.
Abstronauter från Kauniaisten lukio. Från vänster Pauliina Ronimus, Ronja Haikka, Ellen Harjanne och Laura Mertala.
En kväll räcker enligt abina vid Kauniaisten lukio.
Ett av budskapen från abiturienterna.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *