| KOULUT - SKOLAN

Hei, nyt me lähdetään!

Trump ja Kim Jong-un olivat mukana tämän vuoden penkkariajelulla.

120 abia Kauniaisten lukiosta ja 94 Gymnasiet Grankulla Samskolanista lähtivät torstaina lukulomalle ennen kevään kirjoituksia. Suomenkieliset abit ajoivat Mäntymäen koulun ja ruotsinkielset abit Granhultsskolanin kautta Metroarenalle mistä Espoon ja Kauniaisten abit lähtivät yhteiselle ajelulle ympäri Espoota.

Yhden illan taktiikalla mennään.
Abstronautteja. Kuvassa vasemmalta Pauliina Ronimus, Ronja Haikka, Ellen Harjanne ja Laura Mertala Kauniaisten lukiosta.
Selviytyjätkin mukana Kauniaisten lukion penkkariajelulla.
Trump ja Kim Jong-un.
Megafooni Calle Aaltosen kädessä takaa sen, että ääni varmasti kuuluu. Vasemmalta alhalla: Joni Tuomi ja Kristoffer Bång, ylhäällä vasemmalta: Kim Kytölä, Alex Ahlrot, Riku Tuomi ja Jesper Baijars Gymnasiet Grankulla Samskolanista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *