| KAUPUNKI - STADEN

Granidagen i Thurmansparken i maj!

Med inspiration från den lyckade Granidagen förra året kommer också årets fest att gå av stapeln i Thurmansparken. Granidagen är torsdagen 24.5 med början kl. 17.

Programutbudet är större än tidigare. Tivoli gör comeback och flera av de deltagande organisationerna bidrar med program och tävlingar i marknadsvimlet. Loppiskorridoren återkommer också i år och traditionsenligt finns FBK:s brandbilar på plats. Dessutom finns ponnyridning på programmet i år. Ett område för pop-up-matserveringar finns också på förslag.

Arne Alligator inleder Granidagen med sin fartfyllda show kl. 17. På scenen ordnas förutom musik- och dansuppvisningar också annat program, som ännu är i planeringsskedet. På skejtplatsen hålls den årliga skejttävlingen!

Under Granidagen ordnas program också på annat håll än i parken:

I Nya Paviljongen ordas en konststund för knattar i daghemsålder där Barberaren från Sevilla framförs i barnvänligt format. Föreställningar kl. 9.30, 10.30 och 13. Passar för barn över 2 år.

I Grankulla kyrka blir det konsert 24.5. kl. 19.30 med Jukka Leppilampi, Tove Leppilampi och Marzi Nyman.

Anmälningar tas emot på webbplatsen www.granidagen.fi. Ännu finns det plats för fler programinslag på scenen, så om du vill uppträda med t.ex. musik eller dans kan du kontakta markus.jahnsson@grankulla.fi, tfn 050 581 0500.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *