| KAUPUNKI - STADEN

Granipäivä Thurmaninpuistossa toukokuussa!

Viime vuoden Granipäivä Thurmaninpuistossa oli menestys. Tänäkin vuonna juhla pidetään samassa paikassa torstaina 24.5. klo 17 alkaen.

Ohjelmatarjonta laajennee viime vuodesta. Tivoli tekee paluun ja moni osallistuva järjestö tai ryhmä pitää erilaisia esityksiä ja kilpailuja muun markkinahumun keskellä. Kirpputorikäytävä saa jatkoa ja lisäksi VPK:n autot ovat perinteisesti myös paikalla. Luvassa on myös poniratsastusta. Suunnitelmissa on mahdollisesti myös ns. pop-up -ruokailualue.

Aarne Alligaattori aloittaa päivän vauhdikkaalla esityksellä klo 17. Lavalla on musiikin lisäksi tanssiesityksiä ja muuta ohjelmaa, joka tarkentuu vielä. Skeittialueella järjestetään jokakeväiset skeittikisat!

Granipäivän aikana ohjelmaa on tarjolla myös muualla kuin puistossa: Uudessa Paviljongissa on päiväkoti-ikäisille ”taaperoiden taidetuokio” jossa Kansallisooppera vierailee ja pääsemme näkemään Sevillan parturin uudella tavalla. Esitykset 9.30, 10.30 ja 13. Soveltuu yli kaksivuotiaille.

Kauniaisten kirkossa pidetään konsertti 24.5. klo 19.30, esiintyjinä Jukka Leppilampi, Tove Leppilampi ja Marzi Nyman.

 

Ilmoittautuminen tapahtuu tänä vuonna www.granipaiva.fi -sivun kautta. Esiintymislava kaipaa vielä ohjelmaa, musiikkia ja muita esityksiä. Jos haluat esiintyä, ota yhteyttä järjestäjiin: s-posti markus.jahnsson@kauniainen.fi tai puh. 050 581 0500.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *