| KAUPUNKI - STADEN

Granipäivä keräsi kaupunkilaiset Thurmanin puistoon – Vuoden ympäristöpalkinto Lafkanille

Vuoden ympäristöteko-palkinto meni tänä vuonna secondhandkauppa Lafkanille ja sisaruksille Annika ja Lena Hedströmille (kuvassa keskellä). Palkinto jaettiin Granipäivänä torstaina.

 

 

– Kauniaisten kaupungin ympäristötoimi haluaa tällä palkinnolla kiittää secondhandkauppaa Lafkania ja Hedströmin sisaruksia pitkäjänteisestä työstä kierrätyksen, hyväntekeväisyyden ja yrittäjyyden saralla. Kymmenentuhannet ovat ne vaatekappaleet ja urheiluvälineet, jotka vuosien varrella ovat löytäneet uuden kodin yhden tai jopa useamman kerran. ns. Keltaisessa talossa toimivan Lafkanin kautta, todettiin valintaperustelussa.

Aarne Alligaattori sai torstaina kunnian aloittaa tämän vuoden Granipäivän musiikkiohjelman ja sen jälkeen olikin menoa. Esiintymässä oli mm. X Factor Suomi-voittaja Tika Sevón-Liljegren ja moni, moni paikallinen ryhmä erilaisine ohjelmineen.

Granipäivässä käynnistettiin myös Vuoden positiivisin Granilaisen metsästys. Järjestäjänä on Espoon Nuorkauppakamari ry yhteistyössä Kaunis Granin kanssa. Seuraavassa lehdessä julkaistaan lisätietoa tempauksesta. Vuoden positiivisin Granilainen valitaan syksyllä.

Katso kuvia illan menosta täällä:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *